[SOLVED] Trees spawning far from where they should

Started by Plastisheep on Wed, 05/04/2022 - 01:06

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 17:35, 5. Jul 2022
Joined Apr 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
[SOLVED] Trees spawning far from where they should
Wed, 05/04/2022 - 15:06 (edited)

I have found so many people talking about this issue but none of their solutions/answers helped my problem. For some reason my customer structure trees always spawn like 10 blocks away from where they should. I have used the 1.18.2 placefeature command to debug this quite a bit. I just don't know. They just won't spawn correctly. I have adjusted the settings so much but there are literally no changes unless I mess with the y axis. Can someone help? Also my ambient mobs won't spawn even though they are the only mob in a biome with a weight of 125.

Edited by Plastisheep on Wed, 05/04/2022 - 15:06
Last seen on 17:35, 5. Jul 2022
Joined Apr 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
bump
Wed, 05/04/2022 - 13:45

bump

Last seen on 17:35, 5. Jul 2022
Joined Apr 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I solved this by fixing the…
Wed, 05/04/2022 - 15:06

I solved this by fixing the offset.