MCreator mod broken when changed to 1.18.2

Started by banana_22778 on Tue, 05/17/2022 - 14:17

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 15:52, 24. Jun 2022
Joined Nov 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
MCreator mod broken when changed to 1.18.2
Tue, 05/17/2022 - 14:17

I recenty changed my mod to 1.18.2.

But it was fully broken, tags not working properly, overworld biomes in a custom dimension and one custom biome in a custom dimension.

And now i cant test my mod because it says i have to regenerate my code. i did this like a 100 times and still i cant test.

Also when i try it on forge it says it failed to load the mod.

Last seen on 18:57, 24. Jun 2022
Joined Mar 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
The same problem! My mod…
Sat, 05/28/2022 - 07:31

The same problem! My mod adds new biomes that don't work anymore! Why did this happen at all?

Last seen on 18:37, 12. Jun 2022
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Mcreator just froze when I…
Tue, 06/07/2022 - 03:52

Mcreator just froze when I tried to regenerate my mod's code after I updated it.

I hope they fix these issues soon.

Last seen on 15:52, 24. Jun 2022
Joined Nov 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
@Mr.Zinych It did to me…
Fri, 06/10/2022 - 18:43

@Mr.Zinych

It did to me after i updated to 1.18.2... trees didn't grow on dirt tags and only 1 biome was in a custom dimension?

Btw the regenerato code thing is fixed (nothing to do with export for 1.18.2, so no woriies it wil happen to your mod)