Custom Mob Error

Status
Resolved
Type
Product/platform
MCreator/Windows
Priority
Normal
Issue description

I've trying this for a few hours now to get a model to work, searching for an answer. I've tried dozens of fixes so far, at one point even re-made the mod itself.

I'm new to all this, so good chance it's probably some simple mistake I can't find.

Here's what the console gives me:

Build info: MCreator 2020.2.14217, 1.14.4, 64-bit, 8140 MB, Windows 10, JVM 1.8.0_232, JAVA_HOME: C:/Program Files/Pylo/MCreator/jdk/jre
> Configure project :
New Dep: net.minecraftforge:forge:1.14.4-28.2.3_mapped_snapshot_20190719-1.14.3
> Task :compileJava FAILED
C:\Users\TheWo\MCreatorWorkspaces\firstmod\src\main\java\net\mcreator\firstmod\entity\BlekZombieEntity.java:272: error: cannot find symbol       public void render(MatrixStack matrixStack, IVertexBuilder buffer, int packedLight, int packedOverlay, float red, float green, float blue,
                         ^
  symbol:   class MatrixStack
  location: class ModelBlekZombie
C:\Users\TheWo\MCreatorWorkspaces\firstmod\src\main\java\net\mcreator\firstmod\entity\BlekZombieEntity.java:272: error: cannot find symbol       public void render(MatrixStack matrixStack, IVertexBuilder buffer, int packedLight, int packedOverlay, float red, float green, float blue,
                                                  ^
  symbol:   class IVertexBuilder
  location: class ModelBlekZombie
2 errors
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':compileJava'.
> Compilation failed; see the compiler error output for details.
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.
* Get more help at https://help.gradle.org
Deprecated Gradle features were used in this build, making it incompatible with Gradle 5.0.
Use '--warning-mode all' to show the individual deprecation warnings.
See https://docs.gradle.org/4.9/userguide/command_line_interface.html#sec:c…
BUILD FAILED in 1s
1 actionable task: 1 executed
BUILD FAILED
Task completed in 3637 milliseconds

 

Edit; When I switch it to use the default model, there's no errors, but the mob doesn't look right.
 

 

Issue comments

hey Klemen ,how do you know the version that the models are?

because my mod is 1.16.5 and i tried importing a frog model

i made the frog model on blockbench (the export version is Forge 1.15-1.16 (Mojmaps)



Donate to MCreator

By donating to developers you can speed up development, as with more resources, we can dedicate more time to MCreator. It is a free project made by developers working on it in their free time.