AI doesn't work on mobs

Status
Invalid
Type
Product/platform
Not applicable
Priority
Normal
Issue description

I have AI code that worked in 2020.2 but doesn't work in 2020.3. When I go into the game, the mobs look around, but are unable to move. If more info is needed I can help and send more.

https://i.imgur.com/6rwrzLE.jpg

Attachment Size
MCreator code that doesn't work?141.93 KB 141.93 KB
The file. The broken mob is named "Crab"121.74 KB 121.74 KB

Issue comments

Read the rules:

When possible, attach your MCreator workspace (preferably a minimal example workspace required to reproduce the bug; use File -> Export workspace to a shareable ZIP...), game or build logs (full logs, do not crop them, in text format, screenshots of logs are not acceptable) from the Console tab or terminal and steps to reproduce the bug in your workspace. If logs are long, use service such as Pastebin to host the log and provide the link to the log from the ticket. Please specify which mod elements to check in your workspace too, if applicable.

Do I have to submit another one to get a response or do I just wait? Wondering because I don't want to be waiting on a response if I'm not supposed to be getting one.

Do I have to submit another one to get a response or do I just wait? Wondering because I don't want to be waiting on a response if I'm not supposed to be getting one.

He deals with around 1,000 tickets, and not every one of them can be quickly responded to.  



Donate to MCreator

By donating to developers you can speed up development, as with more resources, we can dedicate more time to MCreator. It is a free project made by developers working on it in their free time.