Custom Block loads false Textures

Started by TortousGER on Mon, 01/23/2017 - 15:36

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 18:52, 24. Aug 2018
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Custom Block loads false Textures
Mon, 01/23/2017 - 15:36

I did a custom block with Mr.Crayfishs Model Creator and added the textures (this was my first custom block in MCreator). When I created the block in MCreator, and selected the textures, I started the Minecraft Test Environment. The block was there, but the textures where wrong. I've selected cobblestone for the bottom and the top, and a custom texture for the middle (I selected the glowstone texture for the middle, it didn't worked either), but everything had the cobblestone texture... So if you have a solution for this please leave it in the comments, and can someone tell me what happened to the support of MCreator? I reported multiple bugs and they didn't replied until now, so I can't finish my mod...

Anyways, thanks for reading and please reply if you have a solution.


 

Last seen on 21:10, 17. Jul 2017
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I sugest you to use Techne
Wed, 02/01/2017 - 20:22

I sugest you to use Techne

its EASY

and if you're using new mcreator versions

theres a tutorial to convert .tcn and .tbl to .obj

 

Last seen on 18:52, 24. Aug 2018
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:I sugest you to use Techne
Thu, 02/02/2017 - 14:37

@#1 Yep, I know Techne is easy, I do my mobs with it. I didn't know you could convert .tcn to .obj. Can you send me a tutorial? Thanks mate!

Last seen on 00:30, 20. Jun 2018
Joined Jan 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
What's the problem? The size?
Fri, 02/03/2017 - 00:08

What's the problem? The size? That's not hard to fix.
 

Last seen on 18:52, 24. Aug 2018
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:What's the problem? The size?
Fri, 02/03/2017 - 14:15

@#2 I don't know why but the pictures were deleted in my post... (I ca't see them here right know), but no the size is not the problem.