Help! Crash on startup

Started by BlockyCrafter on Wed, 03/29/2017 - 15:12

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 14:47, 29. Jul 2017
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Help! Crash on startup
Wed, 03/29/2017 - 15:12

I started to make a new mod and i made some custom modeled mobs. Some had a custom item and event but nothing much. When i wanted to test my mod for the first time it didn't start up!

Here is the failed log:

https://pastebin.com/7quqpQEP

 

I dont want anyone to steal my idea so i will just tell you what kind of mod it is:

-Creative tab

-Mob

-Mob

-Mob

-Mob

-Item

-Tool

 

0Upvote this forum topic
Last seen on 14:47, 29. Jul 2017
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Ok so i ran it again with
Wed, 03/29/2017 - 15:51

Ok so i ran it again with only errors turned on and also it crashed when it gets to initializing part 5

 

AL lib: (EE) alc_cleanup: 1 device not closed
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx4096m
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'D:\Pylo\MCreator171\jdk64\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -1
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx4096m
Task completed with return code 0 in 72642 milliseconds

0Upvote this forum topic
Last seen on 14:47, 29. Jul 2017
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Please help i even
Sat, 04/01/2017 - 08:14

Please help i even reinstalled mcreator. 

0Upvote this forum topic