MCreator having ▯▯▯▯▯ error and after that cannot launch mc anymore

Started by Killer1X2 on

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 14:10, 14. Apr 2024
Joined Jun 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
MCreator having ▯▯▯▯▯ error and after that cannot launch mc anymore
Sat, 12/16/2023 - 06:49 (edited)

So i’ve been working a little on my mod and added a few stuff, I just wanted to try it out and run the client. After running the client, the screen was filled with ▯▯▯▯▯ everywhere excent for the “MINECRAFT” logo, I thought this was a easter egg so I just played a world then that’s when it started. I’m not really sure if anyone experienced this because I haven’t found any help by searching and I will still do search until I can’t find any, tho if possible please help, thank you. So after the crashing of the world, running the client means crashing instantly, I mean it does load a little but then crashes instantly and that pretty much sucks.

Here’s the crash if you need it:

https://pastebin.com/MP1ZL7jD

Edited by Killer1X2 on Sat, 12/16/2023 - 06:49
Last seen on 20:37, 9. Feb 2024
Joined Jan 2023
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I had same problem. Your…
Sat, 12/16/2023 - 08:57

I had same problem. Your model geckolib was exported incorectly, and you make model again :(

Last seen on 14:10, 14. Apr 2024
Joined Jun 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
@Indoctrine, thank you very…
Sat, 12/16/2023 - 08:58

@Indoctrine, thank you very much for informing me ^.^, and good luck on your mod!

Last seen on 14:10, 14. Apr 2024
Joined Jun 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
It still doesn't work, I…
Sat, 12/16/2023 - 09:05

It still doesn't work, I have a ton of geckolib models so I'm gonna have to go through them one by one and see if it works. This happened after I added 4 geckolib files for 2 mobs but even after deleting it doesn't work. It could be some other model then, still, thank you for telling me!

Last seen on 14:10, 14. Apr 2024
Joined Jun 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Nvm, I just deleted files…
Sat, 12/16/2023 - 09:32

Nvm, I just deleted files directly and its fine now