Error "Build Failed 'reobf' "

Started by AngellomBr on Wed, 01/13/2016 - 17:38
Last seen on 12:37, 30. Jan 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Error "Build Failed 'reobf' "
Wed, 01/13/2016 - 17:39 (edited)

.FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':reobf'.
BUILD FAILED
Total time: 15.515 secs
> MALFORMED
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

Edited by AngellomBr on Wed, 01/13/2016 - 17:39
Last seen on 20:50, 1. Jul 2018
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same problem here.
Thu, 01/14/2016 - 22:18

Same problem here.

Last seen on 23:15, 22. Jan 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same here :(
Tue, 01/19/2016 - 20:15

Same here :(

Last seen on 01:54, 6. Mar 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Me too :(
Thu, 01/21/2016 - 04:47

Me too :(

Last seen on 01:54, 6. Mar 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Wait, nevermind -  I had a
Thu, 01/21/2016 - 05:36

Wait, nevermind -  I had a similar problem.

Last seen on 13:57, 18. Mar 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Here is the solution go in
Fri, 01/22/2016 - 15:29

Here is the solution go in your MCreator folder > forge folder > src>main>resources>assets>minecraft>textures>delete all your textures and back to forge folder now go to build>resources>main>assets>minecraft>textures and delete all textures (Secure the files and add them later back (after youre started MCreator and stopped it))

Last seen on 21:55, 30. Jun 2018
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Or do factory reset, but
Wed, 01/27/2016 - 18:40

Or do factory reset, but remove you last item what you added and import you workscape to MCR file and after factory reset you can load you last workscape)

Last seen on 13:01, 24. Oct 2016
Joined Jan 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same to me but dont factory
Wed, 01/27/2016 - 21:27

Same to me but dont factory reset forge closes our mods![spoiler][/spoiler]I am turkish and sorry for bad engish

Last seen on 07:59, 18. Oct 2017
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Here is the solution go in
Wed, 03/02/2016 - 19:54

@#5 thats not working!!!

 

Last seen on 01:22, 14. Dec 2016
Joined Oct 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I even tried factory reset
Thu, 10/06/2016 - 03:17

I even tried factory reset THAT DIDN'T EVEN WORK!

Im starting to think I should quit MCreator and never go back to it! >:(

 

Last seen on 17:18, 4. Jan 2018
Joined Jan 2018
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
 …
Wed, 01/03/2018 - 22:31

 

follow the advice of comment 5 but enves delete the texture they put before it failed (esque to me the same thing happens is because the hoe has bad texture and it did not work) so just remove (erase) the texture that iso that failed them nothing I hope will serve you =) (COMMENT 5) Here is the solution in your MCreator folder> forge folder> src> main> resources> assets> minecraft> textures> delete all your textures and back to forge folder now go to build> resources> main> assets> minecraft> textures and delete all textures (Secure the files and add them later back (after you started MCreator and stopped it))