Strange Error

Started by karoolek on Fri, 04/01/2016 - 07:51

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 18:50, 17. Aug 2016
Joined Mar 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
Strange Error
Fri, 04/01/2016 - 07:51

Hello, I have a probelm with 1.6.5 MCreator. When I install MCreator or I want to recompile Workspace, I getting error "Etag download for http://export.mcpbot.bspk.rs/versions.json failed with code 403". I reinstalled MCreator few times, I added an exception for firewall and I always have the same problem. My OS is Windows 10, I also have installed Java 8. Please help me

LOG:

BOOTING UP GRADLE...
Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 1 milliseconds]
RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
   
Executing gradle command: clean build
Microsoft Windows [Version 10.0.10586]
(c) 2015 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeľone.
G:\MCreator>cd forge
G:\MCreator\forge>SET "JAVA_HOME=G:\MCreator\jdk32\"
G:\MCreator\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
G:\MCreator\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
G:\MCreator\forge>SET "JAVA_OPTS=-Xmx1024m -Xms512m"
G:\MCreator\forge>gradlew clean build
Etag download for http://export.mcpbot.bspk.rs/versions.json failed with code 403
FAILURE: Build failed with an exception.
* Where:
Build file 'GTotal time: 7.22 secs
:\MCreator\forge\build.gradle' line: 36
BUILD FAILED
* What went wrong:
A problem occurred evaluating root project 'forge'.
> java.lang.NullPointerException (no error message)
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
G:\MCreator\forge>
Task completed with return code 0 in 7719 milliseconds

Last seen on 17:28, 7. May 2018
Joined Mar 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
jesteś z polski?
Fri, 04/01/2016 - 13:22

jesteś z polski?

Last seen on 22:33, 5. Aug 2017
Joined Sep 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
RE:jesteś z polski?
Fri, 04/01/2016 - 15:06

@#1 Ja jestem :)

Last seen on 17:28, 7. May 2018
Joined Mar 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
RE:RE:jesteś z polski?
Sat, 04/02/2016 - 06:41

@#1.1 znasz się na mcreatorze? jak Tak to pomóż z tym: PROSZĘ CIĘ BARDZOOOOOOO PLISSS :ddddddd :dDDDDD

Mam MCreator 1.5.8 na minecraft 1.8 

jak ustawie biom nowy z drewnem z mojego moda i z liśćmi też to to się renderuje ale z dębowymi drzewami nawet jak ustawie kolor trawy powietrza i wody to też to wygląda normalnie. jak to naprawić?

I chyba cię widziałem..

Last seen on 22:33, 5. Aug 2017
Joined Sep 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
RE:RE:RE:jesteś z polski?
Sun, 04/03/2016 - 20:07

@#1.1.1 To jest właśnie jeden z wielu bugów mcreatora.

Czekaj czekaj... to ty napisałeś ten komentarz pod moim filmem? :D

Last seen on 17:28, 7. May 2018
Joined Mar 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
RE:RE:RE:RE:jesteś z polski?
Mon, 04/04/2016 - 15:30

@#1.1.1.1 tak :D