client side failure confusion; please help

Started by Eonaut on Sun, 06/19/2016 - 21:05

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 23:44, 18. Aug 2019
Joined Apr 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
client side failure confusion; please help
Sun, 06/19/2016 - 21:05

I get this message whenever I try to test the client. How do I fix this? Also, how do you even "Run with --info or --debug option to get more log output" like it suggests?

 

:runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'C:\Pylo\MCreator163\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -805306369
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

 

Last seen on 15:16, 1. Jul 2019
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
> Process 'command 'C:\Pylo
Mon, 06/20/2016 - 08:28

> Process 'command 'C:\Pylo\MCreator163\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -805306369

 

something exploded inside your mod... like -805306369 dang...

Last seen on 23:44, 18. Aug 2019
Joined Apr 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
sometimes it returns a value
Mon, 06/20/2016 - 22:05

sometimes it returns a value of -1, but it always fails, and I don't know why, nor do I know how to check the error log and see what caused it to fail

Last seen on 23:44, 18. Aug 2019
Joined Apr 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have tested it about 35
Wed, 06/22/2016 - 22:13

I have tested it about 35 more times. The error is always the same, and the non-zero exit number is -1 about 99% of the time. It only returns  -805306369 when forge itself fails to build

Even still, I cannot figure out what is causing to always fail. There are no problematic mods, the task return is always a success, and everything goes smooth... Until minecraft simply crashes on me. I would REALLY appreciate it if someone could help me out here.

Last seen on 13:53, 9. Aug 2019
Joined Mar 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I get -1073740940 exit value.
Sun, 04/30/2017 - 09:40

I get -1073740940 exit value. However,to run --info or something,just go to "tools" and click "run gradle task".