Can't load my own mod

Started by Keheck on Fri, 12/23/2016 - 16:05

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 07:51, 18. Mar 2018
Joined Dec 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Can't load my own mod
Fri, 12/23/2016 - 16:05

I can not load my selfmade mod. I just added two blocks. When i want to load my mod Minecraft crashes.

Yes: I downloaded the right forge version. Do you know how to fix?

Last seen on 00:22, 28. Dec 2016
Joined Dec 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
The first time I made a block
Fri, 12/23/2016 - 20:59

The first time I made a block, mine didn't launch either. So, I deleted the blocks, and went back and added them back again. It's been working ever since. 

Last seen on 19:38, 29. Sep 2020
Joined Jun 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Dame problem, when i run
Sat, 12/24/2016 - 07:22

Dame problem, when i run testenvirinoment it crashes for too much ram. But it works if I export the mod and use it on the minecraft launcher it works.

Last seen on 07:51, 18. Mar 2018
Joined Dec 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:The first time I made a block
Sat, 12/24/2016 - 14:53

@#1 Ok thx