MCreator taking ages to load

Started by SeaGem on Thu, 04/06/2017 - 17:08

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 22:55, 10. Apr 2017
Joined Apr 2017
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
MCreator taking ages to load
Thu, 04/06/2017 - 17:08

When I open MCreator, it takes like 10 minutes to launch. It says "PYLO" and "Connecting to Pylo servers...", and when it DOES load, it won't connect to pylo server and when I try to log in, it says my password and/or username are wrong (which is wrong).

 

Someone help please

Last seen on 22:55, 10. Apr 2017
Joined Apr 2017
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Sorry, I forgot to add, I am
Thu, 04/06/2017 - 17:09

Sorry, I forgot to add, I am using MCreator 1.7.5. Older versions work fine.

Last seen on 12:26, 30. Nov 2020
Joined Jun 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Just disconnect from the
Thu, 04/06/2017 - 17:17

Just disconnect from the internet and rerun mcreator, it ignores connecting to pylo servers then. You can turn it on after.

Last seen on 22:55, 10. Apr 2017
Joined Apr 2017
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Just disconnect from the
Thu, 04/06/2017 - 18:05

@#2 Quick question, how exactly do I actually connect though? I still can't log in. It's also a pain to do this every time.

Last seen on 15:14, 21. Mar 2021
Joined Sep 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Sorry, I forgot to add, I am
Thu, 04/06/2017 - 23:09

The same thing is happening to me!

Last seen on 08:07, 25. Mar 2021
Joined Jun 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
sam issue... damn..
Thu, 04/06/2017 - 23:13

sam issue... damn..

Last seen on 22:30, 20. Mar 2019
Joined Sep 2016
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Just disconnect from the
Sat, 04/08/2017 - 22:08

@#2 i had that problem where i could not get on but you fixed it thanks

Last seen on 15:14, 21. Mar 2021
Joined Sep 2015
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:Just disconnect from the
Sat, 04/08/2017 - 22:50

I tried that but it said the Gradle log failed.