Wath fix Bug armor icons texture not function

Started by etbuttazzi on Fri, 04/14/2017 - 20:37

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 05:42, 26. Sep 2020
Joined Sep 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Wath fix Bug armor icons texture not function
Fri, 04/14/2017 - 20:37
I have a problem that I have no idea how to solve the bug of the icon armatures
Last seen on 11:23, 7. May 2017
Joined May 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
up same probleme
Sat, 05/06/2017 - 15:15

up same probleme

Last seen on 10:02, 3. Mar 2018
Joined Sep 2014
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
It's bug in MCreator. Fixed
Sun, 05/07/2017 - 06:37

It's bug in MCreator. Fixed in 1.7.6 update.

Last seen on 22:52, 27. Oct 2017
Joined Nov 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:It's bug in MCreator. Fixed
Sun, 05/07/2017 - 14:51

@#2 There is no 1.7.6 Update, not a public one, don't get peoples hopes up.

Last seen on 22:41, 4. Aug 2017
Joined Nov 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
i use the one for 1.11.2 and
Fri, 07/21/2017 - 10:51

i use the one for 1.11.2 and still happens