Custom Furnaces?

Started by DSG_Flynx on Sat, 06/24/2017 - 11:17

Topic category: Help with MCreator modding

Last seen on 00:02, 10. Feb 2018
Joined Jun 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Custom Furnaces?
Sat, 06/24/2017 - 11:17

Does any know or have figured out how to make custom furnaces? I can't figure out a way to create the GUI for a furnace. Some help would really be appreciated.
 

Last seen on 14:35, 28. Apr 2019
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
It's not possible yet.
Sat, 06/24/2017 - 12:21

It's not possible yet.

Last seen on 21:50, 16. May 2019
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
You can create your own
Sat, 06/24/2017 - 12:23

You can create your own custom furnace GUI but you will need to understand events and GUI's quite well to do so.

Last seen on 14:35, 28. Apr 2019
Joined Dec 2014
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:You can create your own
Sat, 07/08/2017 - 14:52

@#2 Did you do a custom furnace in your mod?

Last seen on 14:48, 10. Nov 2018
Joined Jul 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Says Who? if your good at
Sat, 07/08/2017 - 16:09

Says Who? if your good at using Events and GUI's, im sure u could make some recreation of an custom furnace. you just need to know what to do with the Events and GUI's

Last seen on 21:50, 16. May 2019
Joined Jun 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
It won't be exactly like a
Sat, 07/08/2017 - 20:55

It won't be exactly like a furnace but all you need is an input and an output. For example putting iron ore into a furnace as an input and output will be an iron ingot. Do the same with the custom furnace. If you want it to run on fuel, have two inputs.