Techne crashes when i start it

Started by Terracat on Tue, 09/05/2017 - 19:45

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 00:49, 8. Jan 2018
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Techne crashes when i start it
Tue, 09/05/2017 - 19:45

well ill cut it short here look at this

 

<System.Windows.Markup.XamlParseException>
  <Message>'The invocation of the constructor on type 'Techne.MainWindow' that matches the specified binding constraints threw an exception.' Line number '15' and line position '70'.</Message>
  <StackTrace>
    <Frame>System.Windows.Markup.WpfXamlLoader.Load(XamlReader xamlReader, IXamlObjectWriterFactory writerFactory, Boolean skipJournaledProperties, Object rootObject, XamlObjectWriterSettings settings, Uri baseUri)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Markup.WpfXamlLoader.LoadBaml(XamlReader xamlReader, Boolean skipJournaledProperties, Object rootObject, XamlAccessLevel accessLevel, Uri baseUri)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Markup.XamlReader.LoadBaml(Stream stream, ParserContext parserContext, Object parent, Boolean closeStream)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Application.LoadBamlStreamWithSyncInfo(Stream stream, ParserContext pc)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Application.LoadComponent(Uri resourceLocator, Boolean bSkipJournaledProperties)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Application.DoStartup()</Frame>
    <Frame>System.Windows.Application.&lt;.ctor&gt;b__1_0(Object unused)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)</Frame>
    <Frame>System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)</Frame>
  </StackTrace>
  <Data>
    <System.Object>null</System.Object>
  </Data>
  <System.Configuration.ConfigurationErrorsException>
    <Message>Configuration system failed to initialize</Message>
    <StackTrace>
      <Frame>System.Configuration.ConfigurationManager.PrepareConfigSystem()</Frame>
      <Frame>System.Configuration.ConfigurationManager.RefreshSection(String sectionName)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.ClientSettingsStore.ReadSettings(String sectionName, Boolean isUserScoped)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.LocalFileSettingsProvider.GetPropertyValues(SettingsContext context, SettingsPropertyCollection properties)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.SettingsBase.GetPropertiesFromProvider(SettingsProvider provider)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.SettingsBase.GetPropertyValueByName(String propertyName)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.SettingsBase.get_Item(String propertyName)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.ApplicationSettingsBase.GetPropertyValue(String propertyName)</Frame>
      <Frame>System.Configuration.ApplicationSettingsBase.get_Item(String propertyName)</Frame>
      <Frame>Techne.Properties.Settings.get_WindowState()</Frame>
      <Frame>Techne.MainWindow.ConfigureWindow()</Frame>
      <Frame>Techne.MainWindow..ctor()</Frame>
    </StackTrace>
    <System.Configuration.ConfigurationErrorsException>
      <Message>Root element is missing. (C:\Users\Gerard\AppData\Local\ZeuX\Techne.exe_StrongName_hfqknvrptzinqcjkc450lwlw1ipkenyc\1.0.4366.5145\user.config)</Message>
      <StackTrace>
        <Frame>System.Configuration.ConfigurationSchemaErrors.ThrowIfErrors(Boolean ignoreLocal)</Frame>
        <Frame>System.Configuration.BaseConfigurationRecord.ThrowIfParseErrors(ConfigurationSchemaErrors schemaErrors)</Frame>
        <Frame>System.Configuration.BaseConfigurationRecord.ThrowIfInitErrors()</Frame>
        <Frame>System.Configuration.ClientConfigurationSystem.OnConfigRemoved(Object sender, InternalConfigEventArgs e)</Frame>
      </StackTrace>
      <System.Xml.XmlException>
        <Message>Root element is missing.</Message>
        <StackTrace>
          <Frame>System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)</Frame>
          <Frame>System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()</Frame>
          <Frame>System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()</Frame>
          <Frame>System.Xml.XmlTextReader.Read()</Frame>
          <Frame>System.Configuration.XmlUtil..ctor(Stream stream, String name, Boolean readToFirstElement, ConfigurationSchemaErrors schemaErrors)</Frame>
          <Frame>System.Configuration.BaseConfigurationRecord.InitConfigFromFile()</Frame>
        </StackTrace>
      </System.Xml.XmlException>
    </System.Configuration.ConfigurationErrorsException>
  </System.Configuration.ConfigurationErrorsException>
</System.Windows.Markup.XamlParseException>

 

any soulutions anyone

Last seen on 00:49, 8. Jan 2018
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
i deleted all the files and
Tue, 09/05/2017 - 20:19

i deleted all the files and retryed installing it but still wont work any help?

 

Last seen on 16:33, 25. Sep 2020
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Where did you download techne
Tue, 09/05/2017 - 21:53

Where did you download techne?

Some techne downloads don't work...

However, my website provides a download for techne which is the latest version with no issues.

Download here:

http://justgameinmods.weebly.com