Missing Symbol Error

Started by Motte333 on Tue, 05/22/2018 - 12:54

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 11:18, 15. Feb 2020
Joined Apr 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Missing Symbol Error
Tue, 05/22/2018 - 12:54

I have a huge problem: Sometimes i just get a "Cannot find symbol" error when i create mods, even with recipes!
I cant do anything about it because when this error occours i have to delete 5 items or more and this means i cannot finish most mods i make..
Does anyone know how to fix it or how to avoid it?

 

-Thanks for your help

Last seen on 05:15, 7. Jun 2018
Joined May 2018
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
The only solution I found…
Tue, 05/22/2018 - 13:08

The only solution I found that works is to delete the offending mod elements, restart the program, and then re-add them sigh

Obviously this is a royal pain.

Only thing I can suggest is to recompile the mod every two or three new mod elements, so you don't lose as much work at one time.

Last seen on 13:18, 2. Dec 2020
Joined Jun 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Have you tried exporting…
Wed, 05/23/2018 - 05:25

Have you tried exporting your workspace, reinstalling MCreator then importing it again?