Item texture for custom model doesn’t work (closed)

Started by masterkostas on Wed, 08/28/2019 - 19:04

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 12:26, 2. Jul 2020
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
Item texture for custom model doesn’t work (closed)
Sat, 01/25/2020 - 14:53 (edited)

So I’m making a magic mod and my team made some custom block  and item models for me to use but I have an issue with the textures. Instead of the normal textures purple and black textures replace the ones I want. (The model works correctly but I have an issue with the texture). How can I fix it ? 

I use json format 

Edited by masterkostas on Sat, 01/25/2020 - 14:53
The solution to this problem…
Wed, 08/28/2019 - 19:12

The solution to this problem and many other problems can be found in our knowledge base: https://mcreator.net/support/knowledgebase Please check the knowledge base before opening a new topic on the issue which has a known fix.

https://mcreator.net/wiki/my-json-model-renders-broken-texture

Last seen on 12:26, 2. Jul 2020
Joined Jun 2015
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Comments:
Thank you. I really…
Wed, 08/28/2019 - 19:30

Thank you. I really appreciate your help. Is it possible btw to fix a bug that affects the duration of potion effects? You see the give potion effect block for x seconds counts ticks and not seconds 

This is normal that we…
Wed, 08/28/2019 - 19:31

This is normal that we accept ticks as this is the time measurement in Minecraft. Just multiply your seconds by 20.