where is the .bat file

Started by aNOnyMous1901122 on Mon, 09/09/2019 - 14:21

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
where is the .bat file
Mon, 09/09/2019 - 14:21

WHERE IN THE WORLD IS THE DAMN .BAT FILE?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!??!??!??!?!???!?!?!???!?!?!?!!?!!??!!??!!!??!???

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
(basically the thing doesnt…
Mon, 09/09/2019 - 14:23

(basically the thing doesnt open because it says "try opening the .bat file but i have NO idea what that is or where i can find it, or even anything about it)

Inside the folder in which…
Mon, 09/09/2019 - 17:04

Inside the folder in which you installed MCreator. Which version do you use?

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
1.9.0
Tue, 09/10/2019 - 12:42

1.9.0

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i have never touched a…
Tue, 09/10/2019 - 12:45

i have never touched a single thing in the app, because i only downloaded it yesterday

If you used exe to install…
Tue, 09/10/2019 - 13:11

If you used exe to install it, the bat file is in C:/Program Files/Pylo/MCreator/mcreator.bat

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
that file/app does not exist…
Tue, 09/10/2019 - 13:46

that file/app does not exist in the files

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
idk why but its just not…
Tue, 09/10/2019 - 13:48

idk why but its just not there, there is a "windows batch file", but when i double click it all it does is open command prompt for less than a second and it doesnt open anything

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i have also tried…
Tue, 09/10/2019 - 13:50

i have also tried uninstalling and reinstalling, and then tried deleting the old install wizard, and downloaded another and it STILL doesnt work

Edit .bat file and add pause…
Tue, 09/10/2019 - 16:32

Edit .bat file and add pause text at the end of the file in a new line and try running again. Paste the text you see in the command prompt.

Last seen on 17:41, 11. Nov 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
IT WORKS FINALLY!!!!!!!!!!!…
Tue, 09/10/2019 - 18:08

IT WORKS FINALLY!!!!!!!!!!!

there was an error that i had to delete some things and it worked