Custom Model Texture Not Working (SOLVED)

Started by DeathD84 on Sun, 03/22/2020 - 19:47

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 19:23, 19. Sep 2020
Joined Jan 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Custom Model Texture Not Working (SOLVED)
Sat, 09/19/2020 - 01:02 (edited)

So, I have not had this issue before, but now I am?

I created a custom sword model, correctly set the mappings, all the textures work and fit, everything is there, and I've re-set the textures many times, and went through and changed everything to a simpler texture, yet it still has a missing texture, and refuses to work.. again, done this is the past with no issues, so I have no idea what went wrong?

Images:

In-Game / Inventory

Textures

First Sword Mapping

Second Sword Mapping

First Sword

Second Sword

What It's Supposed to Look Like

 

Edited by DeathD84 on Sat, 09/19/2020 - 01:02
Last seen on 22:36, 26. May 2020
Joined Aug 2018
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Open the .json file (of some…
Sun, 03/22/2020 - 20:31

Open the .json file (of some sword) and take a screenshot of the first 7 lines of code, or see if your code has the same structure as this:
 .

Last seen on 19:23, 19. Sep 2020
Joined Jan 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Here you go: .json file code…
Mon, 03/23/2020 - 03:52

Here you go:

.json file code

I never changed anything from when I last made a sword model, so I have no idea what could be wrong

Last seen on 19:23, 19. Sep 2020
Joined Jan 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Oh, and here's the code from…
Mon, 03/23/2020 - 03:53

Oh, and here's the code from another sword model I made, that worked perfectly fine.. the lines are the same as my zangetsu model now

.json file code

Last seen on 22:00, 27. Sep 2020
Joined Apr 2014
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Your swod might be too tall…
Mon, 03/30/2020 - 00:39

Your swod might be too tall for Minecraft, open it in blockbench and check if it fits in big box