procedure with Achievement bug RESOLVED

Started by Final_Wyvern on Mon, 03/30/2020 - 14:42

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 17:20, 6. Apr 2020
Joined Oct 2016
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
procedure with Achievement bug RESOLVED
Mon, 03/30/2020 - 17:15 (edited)

I've got a procedure that was working on the previous version of mcreator but since ive update it don't work anymore, the part that dont work is just a logic test with a global logic var, just a "if logic = false, do..." but when i iterate the line all the procedure bug and even some instruction that dont relie on this test aren't working.

(i ve put a lot of "send 1 to player"  or "2" everywere so i can follow the process when in game.

Ive tried to change the logical var to a number one, by just translated true to 1 and false to 0 but it dont work even

THE BUG :

Ive tested the procedure by removing all the part one by one and i found the bug ! it was the achievement thing ! so i remove it, it seem that in the current version of MCreator, if you give an achievement to the player it will stop the procedure !

(im french, sorry for the text, it might contain some weird sentences)

Edited by Final_Wyvern on Mon, 03/30/2020 - 17:15
Last seen on 17:20, 6. Apr 2020
Joined Oct 2016
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I forgot to mention, it's a…
Mon, 03/30/2020 - 14:49

I forgot to mention, it's a procedure link to "when enter dimension"

maybe the bug is there

but even, when i enter my dimension i receive the 1, the 2 but not the 3 that is place after the logic test

Last seen on 17:20, 6. Apr 2020
Joined Oct 2016
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
im in 1.14 but i manage to…
Mon, 03/30/2020 - 17:14

im in 1.14 but i manage to determine the problem. The achievement parent was not the right one and for an obscur reason this was making the procedure not processing in the right way, the weird thing is that it was working before the update, maybe the achievement needed a recompilaton or i dont know but now it work fine so ! :)

Last seen on 15:13, 24. Apr 2020
Joined Apr 2017
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Hi, I'm just passing to ask…
Sun, 04/05/2020 - 15:24

Hi, I'm just passing to ask something to Final_Wyvern, (I don't know if we can have mp so I'm here ._.")

Do you have Discord or something like that ?? Cause I want to talk with you, (I'm french too by the way :D)

If you have discord well add me : Yuri#9236

 

And thx you helped me with this problem ! I think you're the only one talking about it for now ._.