Trees getting mixed up??

Started by marsipan on Tue, 11/10/2020 - 14:48

Topic category: Help with modding (Java Edition)

Last seen on 14:23, 14. Dec 2020
Joined Nov 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Trees getting mixed up??
Tue, 11/10/2020 - 14:48

I made 2 different structures for the trees I want to make, but the wrong structure spawns when I grow the sapling. I made sure that the correct structure is set to spawn in the procedure so I'm not sure what's going wrong. I also tried putting the structure name in manually in the source code (I thought there might be a problem with the block procedure) but that didn't work either. >< Any help is rly appreciated!! :)) 

Last seen on 18:27, 26. Jan 2021
Joined Apr 2010
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Maybe you named them wrong…
Mon, 11/16/2020 - 08:38

Maybe you named them wrong them. Try re-exporting the structures

Last seen on 14:23, 14. Dec 2020
Joined Nov 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I tried that and it still…
Tue, 11/17/2020 - 14:32

I tried that and it still didn't work :( 

I checked the names and they are correct, I re-imported the structures and as soon as I imported the second structure it stopped spawning the first one. Could there be something wrong in the actual Javascript? Like something you can't see in the block code?