Problem with .java custom model.

Started by __Devi__7 on Thu, 11/26/2020 - 11:18

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 14:11, 11. Dec 2020
Joined Nov 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Problem with .java custom model.
Thu, 11/26/2020 - 11:18

So i made custom entity model in blockbench and i exported it to mcreator with no problem but when i made an living entity error pops out and there's nothing i can do. I checked many solutions for smiliar problems but i didn't find anything. I just gonna tell it now, i checked in blockbench model version and mod version several times. Also sorry for my bad english.
Here's console tab:

https://drive.google.com/file/d/1ghtHTHrC8QCWR5xf2spwisOW-p7jMuJk/view?…

 

Last seen on 14:11, 11. Dec 2020
Joined Nov 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
How do I link file then?
Sat, 11/28/2020 - 16:03

How do I link file then?

Last seen on 14:11, 11. Dec 2020
Joined Nov 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
O
Mon, 11/30/2020 - 09:52

O

Last seen on 14:11, 11. Dec 2020
Joined Nov 2020
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I didn't know I can just…
Mon, 11/30/2020 - 09:53

I didn't know I can just paste image here.
Anyway there's console tab