Custom armor model not working

Started by ManMan on Mon, 02/01/2021 - 16:54

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 15:07, 26. Feb 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Custom armor model not working
Mon, 02/01/2021 - 16:54

So I've been trying to add a custom armor model for an armor I'm making and everytime I do it, it gets completely glitched. I 've tried updating blockbench, remaking the model and so on, but nothing seems to work. Here are some images for clarification:

https://cdn.discordapp.com/attachments/679691282670551043/8058432372346… This is the front of the model.

https://cdn.discordapp.com/attachments/679691282670551043/8058435022349… Here it is in blockbench.

Please help me this is so annoying.

Last seen on 19:15, 17. Mar 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
dont make it on blockbench…
Thu, 02/18/2021 - 16:51

dont make it on blockbench. if on mcreator your press tools there is an armor texture maker which will work for basic armor. any more advanced and make a dummy then use your mac or windows editor to change it

Last seen on 15:07, 26. Feb 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I know there is a armor…
Fri, 02/26/2021 - 15:08

I know there is a armor texture maker but I want a custom armor model

Last seen on 19:15, 17. Mar 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
for a non player?
Sat, 02/27/2021 - 02:26

for a non player?