build okay but run always stops

Started by kaposuchus on Tue, 02/16/2021 - 02:45

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 01:51, 10. Apr 2021
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
build okay but run always stops
Tue, 02/16/2021 - 02:45

> Task :runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'C:\Program Files\Pylo\MCreator\jdk\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value -1
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.
* Get more help at https://help.gradle.org
Deprecated Gradle features were used in this build, making it incompatible with Gradle 5.0.
Use '--warning-mode all' to show the individual deprecation warnings.
See https://docs.gradle.org/4.10.3/userguide/command_line_interface.html#se…
BUILD FAILED in 54s
10 actionable tasks: 4 executed, 6 up-to-date
BUILD FAILED

Last seen on 01:51, 10. Apr 2021
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
so i got this after…
Tue, 02/16/2021 - 02:46

so i got this after unlocking some error mobs which were cause i tried to put in targets by code 

Last seen on 01:51, 10. Apr 2021
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
fixed just had to delete…
Tue, 02/16/2021 - 03:08

fixed just had to delete those mobs'