invalid dist DEDICATED_SERVER when spawning my mob

Started by Kuraion on Thu, 02/18/2021 - 21:40

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 11:46, 11. Dec 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
invalid dist DEDICATED_SERVER when spawning my mob
Thu, 02/18/2021 - 21:40

I made a very simple mob that for now doesn't have any special properties, and in singleplayer this works perfectly. But when I put it on a dedicated server, it gives me this error.

https://pastebin.com/4g78cu6Y

The server does launch, but every time the mob should spawn - no matter if naturally or through a spawn egg - the server shows this error instead.
I don't know whether this is a bug or not, but I can't find a solution for this anywhere, so I decided to post it here. I'd be glad if anyone could tell me a fix for this.

Last seen on 11:46, 11. Dec 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Minecraft version 1.16.5 and…
Fri, 02/19/2021 - 14:40

Minecraft version 1.16.5 and MCreator version is the newest snapshot

Last seen on 11:46, 11. Dec 2021
Joined Feb 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Oh and probably should have…
Fri, 02/19/2021 - 15:32

Oh and probably should have mentioned that it's a Forge mod

Please open a bug report on…
Sat, 02/20/2021 - 19:50

Please open a bug report on github and include your workspace and steps to reproduce, thanks!