can't get item from entity GUI when world loaded back

Started by sunshinelay_02 on Wed, 06/08/2022 - 08:09

Topic category: Help with modding (Java Edition)

Last seen on 13:35, 11. Aug 2022
Joined Jan 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
can't get item from entity GUI when world loaded back
Wed, 06/08/2022 - 08:09

I prepare video so please watch that first.

 

*video link*

 

it seems like work well first, but as you can see in the video when world loaded back, player can't place(and take) item from entity's GUI

I don't know why this happening, someone can help?

Last seen on 13:35, 11. Aug 2022
Joined Jan 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
no one...? i still waiting…
Thu, 06/09/2022 - 00:20

no one...? i still waiting help....

Last seen on 09:34, 11. Aug 2022
Joined May 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
huh???? I don't get it either
Sun, 07/10/2022 - 02:21

huh???? I don't get it either

Last seen on 09:34, 11. Aug 2022
Joined May 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
must be a bug or something
Sun, 07/10/2022 - 02:22

must be a bug or something

Last seen on 13:35, 11. Aug 2022
Joined Jan 2022
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
lol I thinks so,...and I…
Sun, 07/10/2022 - 15:32

lol I thinks so,...and I solve it by using code instead of procedure block.....