there is no armortexture in my armor

Started by Yusufhum on Fri, 07/28/2017 - 19:08

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 19:17, 26. Dec 2017
Joined Jul 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
there is no armortexture in my armor
Fri, 07/28/2017 - 19:08

When i create an armor everything works well but when I start minecraft the texture of the armor doesnt exist and thhere is this 4x4 purple and black item but when I look at it in F5 then it is normal but in inventory not

Help

0Upvote this forum topic
Last seen on 15:24, 10. Mar 2018
Joined Aug 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have this issue too, and it
Tue, 08/01/2017 - 23:32

I have this issue too, and it does the same for blocks that I've added. It's broken in the GUI but when placed/used it works and the texture displays correctly...what's the error, people?

0Upvote this forum topic
Last seen on 20:03, 30. Apr 2019
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Bumping this because I have
Wed, 08/02/2017 - 14:17

Bumping this because I have the same problem with my two armor sets in The Slingshot Parable. Anyone know the fix?

-A

0Upvote this forum topic
Last seen on 23:07, 6. Dec 2019
Joined Jun 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
This bug is caused by the
Wed, 08/02/2017 - 14:36

This bug is caused by the changes made in minecraft 1.11... Just wait the new version of mcreator

0Upvote this forum topic