Mob not spawning in custom dimension

Started by Drewpy on Sun, 08/14/2016 - 02:22

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 04:22, 22. Jul 2020
Joined Aug 2014
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Mob not spawning in custom dimension
Mon, 08/15/2016 - 09:47 (edited)

I made an overworld-based dimension using a custom biome and I made a custom mob to spawn in that biome. The only problem is, the mob won't spawn in the dimension. I made the mob spawn in the biome in both the biome's and the mob's menu, so that's not the problem. Is there something I'm forgetting??

Edited by Klemen on Mon, 08/15/2016 - 09:47
Last seen on 04:22, 22. Jul 2020
Joined Aug 2014
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I've found an alternate
Mon, 08/15/2016 - 17:18

I've found an alternate solution

Last seen on 13:38, 20. Feb 2019
Joined Aug 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:I've found an alternate
Thu, 06/08/2017 - 14:02

@#1 What is it? I need it

Last seen on 08:03, 9. Dec 2019
Joined Feb 2019
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
something  
Sun, 08/25/2019 - 13:07

something

 

Last seen on 05:14, 23. Feb 2020
Joined Feb 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
SAY SOMETHING!!!!!!!!!!!!!!…
Sat, 10/19/2019 - 01:07

SAY SOMETHING!!!!!!!!!!!!!! ME NEED KNOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last seen on 05:14, 23. Feb 2020
Joined Feb 2016
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I found the answer. You need…
Sun, 10/20/2019 - 15:25

I found the answer.

You need to set the spawn rate in the dimension to zero mobs and turn on spawning in the mob page.

It's as easy as that....

:)