Need help with Json Models

Started by _chuchu_ on Fri, 07/21/2017 - 16:18

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 10:48, 19. Jun 2019
Joined May 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Need help with Json Models
Fri, 07/21/2017 - 16:18

Hello ! 

When i made a model in Techne or other model software and export them in Json (I use Techne for modelling and Qubble for the export tcn => json),this gave a big error block.
I have tested a lot of things,like putting an other model i've made,and the texture don't show up but the model yes.

I have searched like,a really long time. And i'm about to being crazy with this model thing.

Can someone help me ?

Here is a screen.

Skype : Chuchuroi4

Discord : Le Vide#4162

Last seen on 14:48, 10. Nov 2018
Joined Jul 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i use MrCrayFish's Model
Fri, 07/21/2017 - 19:08

i use MrCrayFish's Model Creator

I Use it and Most of the Time i get Good Results

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Check the console log for
Fri, 07/21/2017 - 20:00

Check the console log for error/warning messages about your block.

Last seen on 04:48, 14. Nov 2019
Joined Dec 2018
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i dont see how that helped…
Thu, 06/13/2019 - 04:04

i dont see how that helped him 

 

Last seen on 15:01, 15. Nov 2019
Joined Jul 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Check the json file. There…
Mon, 08/05/2019 - 18:21

Check the json file. There should not be any parent model if you want your model to work. You can in most cases delete that

whole line. Hope this helped.