Techne doesn't export Texture map

Started by davac222 on Tue, 08/15/2017 - 20:59

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 20:53, 26. Sep 2019
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Techne doesn't export Texture map
Tue, 08/15/2017 - 20:59

Hi, when i click folders-export as- texturemap, it does export, but it exports ontly the shapes, without the texture. I had to load a backup before it started happening

help please :(

Last seen on 20:53, 26. Sep 2019
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Please, anybody can help? :(
Tue, 08/15/2017 - 20:59

Please, anybody can help? :(

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
As far as I know, Techne had
Tue, 08/15/2017 - 22:18

As far as I know, Techne had not the ability to export the actual texture at any point in time. It alway exports the only the layout, so you know where is each face of each part.

Last seen on 20:53, 26. Sep 2019
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:As far as I know, Techne had
Wed, 08/16/2017 - 06:27

@#2 I know, but when it doesn't export that correctly either. In techne, my texture and all is loaded, but when i click ,,Export-texture map,, it exports everything without the actual texture

 

Last seen on 10:22, 6. Sep 2020
Joined May 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
same problem with me D:
Wed, 08/16/2017 - 10:08

same problem with me D:

Last seen on 20:53, 26. Sep 2019
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
RE:same problem with me D:
Wed, 08/16/2017 - 10:13

@#3 I reinstalled it and it works now, now i have a problem that i my model doesnt move legs :D

 

Last seen on 20:53, 26. Sep 2019
Joined Aug 2017
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Sorry, that isn't true, meant
Wed, 08/16/2017 - 16:28

Sorry, that isn't true, meant to write it somewhere else