Imported File Issue

Started by Emperor_Justin on Sat, 10/21/2017 - 20:02

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 16:11, 19. Dec 2017
Joined Sep 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Imported File Issue
Sat, 10/21/2017 - 20:02

Ok so when i was getting a logo for my mod i accidentally hit a resource pack i made and without warning the resource pack was implanted into my mod. Now my mod is 90,000 KB and it creates too much lag for players because of that when it would normally only be 700 KB. when i tried clearing the workspace and start the mod from scratch it kept all the old files from the old one somehow and i can't fix it. can someone help me because this is a huge issue. and when i tried exporting it as a .zip rather than a .jar it wouldn't let me take out the resource pack.
 

Last seen on 17:09, 24. Aug 2018
Joined Feb 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
WINDOWS:
Sat, 10/21/2017 - 23:00

WINDOWS:

1. Click file explorer and go into your local disk hard drive (c:).

2. You should see a file titled Pylo. Enter the file.

3. You will see at least one file stating 'MCreator 1.x.x' or multiple, depending on how many versions you have. Enter the MCreator file version you were using.

4. I'm not very technical so I will give some very loose advice:

Check all the files and all the data inside them. If you find your texture pack inside a file out of nowhere, try removing it and replacing the texture pack with your logo by dragging it into the folder, or however, your PC works.

 

If you're not using windows I have no idea. Thank you with all regards, C.Awex.

Last seen on 16:11, 19. Dec 2017
Joined Sep 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Thank you! It worked and i
Mon, 10/23/2017 - 10:41

Thank you! It worked and i can finally work on my mod again