Problem with dimension portal

Started by celexion on Wed, 02/13/2019 - 17:47

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 19:16, 29. Jan 2020
Joined Feb 2019
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Problem with dimension portal
Wed, 02/13/2019 - 17:47

I have a problem where when i go through a portal then return to the overworld and try to use the portal again i get stuck in an infinte loop of teleporting back and forth between my dimension and the overworld. i am unable to even move out of the portal frame to stop it. hitting the pause button doesnt even make it stop. i feel like it maybe has to do with a procedure as i am new to all of this. any help is appreciated, thank you.

Last seen on 17:09, 9. Sep 2021
Joined Nov 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Show pictures of your…
Wed, 02/13/2019 - 18:14

Show pictures of your workspace and things you think might be affecting this.

Last seen on 19:16, 29. Jan 2020
Joined Feb 2019
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
so i seemed to fix it by…
Wed, 02/13/2019 - 19:10

so i seemed to fix it by removing the exit procedure. but is their anything i should add or change to improve on this build?

Last seen on 17:09, 9. Sep 2021
Joined Nov 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
This bug shouldn't be…
Thu, 02/14/2019 - 16:59

This bug shouldn't be happening, but try and remove the set time procedure block. Maybe the times are getting confused by the system.

Last seen on 19:16, 29. Jan 2020
Joined Feb 2019
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Thank you i will consider…
Thu, 02/14/2019 - 20:36

Thank you i will consider this topic being solved. i have not had anymore issues after redoing the procedures. It could have been a simple newbie user error as i don't completly understand all of it. I just couldnt figure out what was causing it.