I'm getting a error

Started by The A.C Gamez on Sat, 08/17/2019 - 23:45

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 22:42, 20. Aug 2019
Joined Oct 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I'm getting a error
Sat, 08/17/2019 - 23:45

I keep getting this error

FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
A problem occurred configuring root project 'MY_Mod'.
> java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.
* Get more help at https://help.gradle.org
BUILD FAILED in 4s

I can't export my mod or run the client.

Last seen on 14:28, 31. Aug 2019
Joined Aug 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Check your connection, it…
Sun, 08/18/2019 - 09:25

Check your connection, it might be problematic. Ctrl+Alt+Suppr to check what could reduce your connection, or it might also be caused by the lack of space in your Hard Disk

Last seen on 19:50, 16. Sep 2019
Joined Apr 2010
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
  • developer
Solution to this problem and…
Sun, 08/18/2019 - 15:48

Solution to this problem and many other problems can be found in our knowledge base: https://mcreator.net/support/knowledgebase Please check the knowledge base before opening a new topic on the issue which has a known fix.