Blockbench 3D model issue

Started by destroyerhu2015 on Sun, 10/06/2019 - 17:25

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 23:46, 5. Nov 2019
Joined Dec 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Blockbench 3D model issue
Tue, 10/08/2019 - 18:42 (edited)

My MCREATOR 3D model is not working. whenever I look at it in my inv, creative inv, ETC. It is purple and black. I have tried re-exporting it out of blockbench. Json and OBJ. Whenever I hold it it says something like titanfall:rocket_launcher#inventory Plz help

 

Edited by destroyerhu2015 on Tue, 10/08/2019 - 18:42
Last seen on 19:47, 6. Oct 2019
Joined Apr 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Got any images or more info?…
Sun, 10/06/2019 - 19:45

Got any images or more info? I am assuming that the texture was not set for the model so its appearing like that.

Last seen on 23:46, 5. Nov 2019
Joined Dec 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
No. It was just a block…
Sun, 10/06/2019 - 21:14

No. It was just a block hovering in front of my screen. No model or anything.

 

Last seen on 04:26, 14. Oct 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Hi do not add a parent model…
Sun, 10/06/2019 - 22:44

Hi do not add a parent model name in blockbench.

use a json model

Use the display tab to reposition in hand, in toolbar, in item frame all that stuff.

The solution to this problem…
Tue, 10/08/2019 - 18:43

The solution to this problem and many other problems can be found in our knowledge base: https://mcreator.net/support/knowledgebase Please check the knowledge base before opening a new topic on the issue which has a known fix.