Fill command doesn't work properly

Started by rafitha123 on Sun, 02/02/2020 - 23:07

Topic category: Bugs and solutions

Last seen on 14:19, 9. Feb 2020
Joined Sep 2014
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
Fill command doesn't work properly
Sun, 02/02/2020 - 23:22 (edited)

Hi, I'm creating a procedure with blocks, and the problem is that it kinda works but when I click it, it only fills a single block on the middle of the area, and all the others blocks are invisible and glitch my player when I walk through them. Also, when I put a block in the same position as the pseudo-blocks, the pseudo-blocks turn into the blocks I wanted originally and stop glitching. This works properly when the command is executed by the player, and not on a specified position, but that wouldn't work as I want. When I right click a block on its side, the same bug happens and not even the middle block appears. And to finish, all the blocks that are inside the area don't change, and any non-solid block that was replaced turns solid(but glitchy), and doesn't really update.

Edited by rafitha123 on Sun, 02/02/2020 - 23:22
0Upvote this forum topic
Last seen on 08:12, 6. Apr 2020
Joined Jun 2019
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
open a support ticket
Tue, 02/18/2020 - 11:32

open a support ticket

0Upvote this forum topic
Last seen on 08:12, 6. Apr 2020
Joined Jun 2019
User points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Mods of the week:
  • Forum topics:
  • Comments:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • Invalid tickets:
on the issue tracker
Tue, 02/18/2020 - 11:32

on the issue tracker

0Upvote this forum topic