I am having a few problems with the new snapshot.

Started by __Jacobb__ on Wed, 01/27/2021 - 08:27

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 08:52, 9. Mar 2021
Joined May 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I am having a few problems with the new snapshot.
Wed, 01/27/2021 - 08:27

 I am having difficulties with glitchhub so I report it here

Serwers problem with Villagers And Monsters (1500 elements):

-- Head --Thread: mainStacktrace: at net.mcreator.villigeandmonstermod.world.biome.ZlotybiomBiome$BiomeRegisterHandler.registerBiomes(ZlotybiomBiome.java:75) ~[villigeandmonstermod:?] {re:classloading,pl:eventbus:A}-- MOD villigeandmonstermod --Details: Mod File: VillagersAndMonstersMod4.4.jar Failure message: VillagerAndMonsterMod (villigeandmonstermod) encountered an error during the load_registries event phase java.lang.NullPointerException: null Mod Version: 1.0.0 Mod Issue URL: NOT PROVIDED Exception message: java.lang.NullPointerExceptionStacktrace: at net.mcreator.villigeandmonstermod.world.biome.ZlotybiomBiome$BiomeRegisterHandler.registerBiomes(ZlotybiomBiome.java:75) ~[villigeandmonstermod:?] {re:classloading,pl:eventbus:A} at net.minecraftforge.eventbus.ASMEventHandler_888_BiomeRegisterHandler_registerBiomes_Register.invoke(.dynamic) ~[?:?] {} at net.minecraftforge.eventbus.ASMEventHandler.invoke(ASMEventHandler.java:85) ~[eventbus-3.0.5-service.jar:?] {} at net.minecraftforge.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:297) ~[eventbus-3.0.5-service.jar:?] {} at net.minecraftforge.fml.javafmlmod.FMLModContainer.acceptEvent(FMLModContainer.java:120) ~[forge:35.1] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.ModContainer.lambda$buildTransitionHandler$4(ModContainer.java:121) ~[forge:?] {re:classloading} at java.util.concurrent.CompletableFuture$AsyncRun.run(Unknown Source) ~[?:1.8.0_271] {} at net.minecraftforge.fml.ModWorkManager$SyncExecutor.driveOne(ModWorkManager.java:56) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.ModWorkManager$DrivenExecutor.drive(ModWorkManager.java:40) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.ModLoader.waitForTransition(ModLoader.java:243) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.ModLoader.dispatchAndHandleError(ModLoader.java:230) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.ModLoader.gatherAndInitializeMods(ModLoader.java:196) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.fml.server.ServerModLoader.load(ServerModLoader.java:44) ~[forge:?] {re:classloading} at net.minecraft.server.Main.main(Main.java:95) ~[?:?] {re:classloading} at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_271] {} at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_271] {} at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_271] {} at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_271] {} at net.minecraftforge.fml.loading.FMLServerLaunchProvider.lambda$launchService$0(FMLServerLaunchProvider.java:51) ~[moomoo13.jar:35.1] {} at cpw.mods.modlauncher.LaunchServiceHandlerDecorator.launch(LaunchServiceHandlerDecorator.java:37) [modlauncher-8.0.6.jar:?] {} at cpw.mods.modlauncher.LaunchServiceHandler.launch(LaunchServiceHandler.java:54) [modlauncher-8.0.6.jar:?] {} at cpw.mods.modlauncher.LaunchServiceHandler.launch(LaunchServiceHandler.java:72) [modlauncher-8.0.6.jar:?] {} at cpw.mods.modlauncher.Launcher.run(Launcher.java:82) [modlauncher-8.0.6.jar:?] {re:classloading} at cpw.mods.modlauncher.Launcher.main(Launcher.java:66) [modlauncher-8.0.6.jar:?] {re:classloading} at net.minecraftforge.server.ServerMain$Runner.runLauncher(ServerMain.java:63) [moomoo13.jar:?] {} at net.minecraftforge.server.ServerMain$Runner.access$100(ServerMain.java:60) [moomoo13.jar:?] {} at net.minecraftforge.server.ServerMain.main(ServerMain.java:57) [moomoo13.jar:?] {}

On version 1.15.2 I did not have such problems with the server

And a problem that is dragging on several versions, but I don't know if someone reported it. This bug is about attacking the mod. Sometimes it spontaneously changes the attacked mob to the first modification. For example from attacking the player it turns into a golden pig (my 1 mob)

 

Last seen on 08:52, 9. Mar 2021
Joined May 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Hi! What do you mean ? I…
Wed, 01/27/2021 - 09:27

Hi! What do you mean ? I dont understand

Last seen on 08:52, 9. Mar 2021
Joined May 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I remind you that on the…
Thu, 01/28/2021 - 06:38

I remind you that on the last snapshot the mod was running on servers

Last seen on 08:52, 9. Mar 2021
Joined May 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I am happy to !
Thu, 01/28/2021 - 11:40

I am happy to !

Last seen on 14:08, 26. Feb 2021
Joined Sep 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I'm having the same problem
Fri, 02/26/2021 - 13:05

I'm having the same problem