Setting up Gradle project

Started by Keliuszel on Thu, 05/13/2021 - 07:59

Topic category: Help with MCreator software

Last seen on 18:23, 24. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Setting up Gradle project
Thu, 05/13/2021 - 07:59

Hello, lastly yesterday ive fixed issue with my mcreator version and text labels but at cost of deleting 2 mod projects with around 30 elements.But thats not the topic for this sections.

more like of why i get allways this message keeping popping up when i try to make my workspace
(first of all ive fixed issues why it didint work EVERY ISSUE IVE FIGURED OUT AND FIXED but stilll... i have issue with gradle.... Who knows what over than over potential things can cause the thing

Heres error message :

Executing 
    Gradle task: eclipse

Build 
    info: MCreator 2021.1.18117, forge-1.16.5, 64-bit, 7463 MB, Windows 10, 
    JVM 1.8.0_275, JAVA_HOME: C:\Program Files\Pylo\MCreator\jdk

FAILURE: 
    Build failed with an exception.


    What went wrong:


    problem occurred configuring root project 'Realcraft'.


    Could not load compiled classes for build file 
    'C:\Users\Aneta\Desktop\projects\MCreator\lsvd\Realcraft\build.gradle' from cache.


    Try:

Run 
    with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or 
    --debug option to get more log output. Run with --scan to get full 
    insights.


    Get more help at https://help.gradle.org

BUILD 
    FAILED in 12s

BUILD 
    FAILED

Task 
    completed in 12 seconds

Last seen on 18:23, 24. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Help its even worse.... ive…
Thu, 05/13/2021 - 08:07

Help its even worse.... ive reinstalled it now 10 times and wasted my time because of an issue whats solved but mcreator doesnt accepts te solution...

 

Did you try clearing caches…
Thu, 05/13/2021 - 16:04

Did you try clearing caches as explained in our knowledge base?

Last seen on 21:08, 25. May 2021
Joined May 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
i have the same problem, i…
Fri, 05/14/2021 - 22:11

i have the same problem, i cleared the caches twice and reinstalled, it says the problem is internet connection issues but i have fast internet

Last seen on 18:23, 24. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Yes i did tho it broke my…
Wed, 07/21/2021 - 15:42

Yes i did tho it broke my computer thats why i couldnt reply faster because ive only brought it yesterday :/