Entity not attacking monster

Started by Brohamster on Wed, 05/19/2021 - 00:58

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 20:55, 27. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Entity not attacking monster
Wed, 05/19/2021 - 00:58

I just made a entity in my mod and in the AI and tasks section I made it so it attacks monster (zombies, husks, creepers etc.) and I tested it in creative and it ran up to a husk and stopet about 4 or 5 blocks away just staring at the husk. I even tried spawning my mob right infront of  the husk and it just stared at the husk. I don't know if this matters but it was a biped model holding a custom sword. (BTW: I set the mob's attack damage to 0 but its sword does damage (the way I know that is because I tested it on myself).)

Thanks for spending you time reading this and please answer!

 

Sorry if my english is trash.

Last seen on 06:56, 27. Jul 2021
Joined Apr 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
it attacked you but not the…
Wed, 05/19/2021 - 13:54

it attacked you but not the other entitys?
can you send a picture of the AI page?

Last seen on 20:55, 27. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Shure, give me a sec....
Wed, 05/19/2021 - 22:07

Shure, give me a sec....

Last seen on 20:55, 27. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Yes it attacked me but not…
Wed, 05/19/2021 - 22:08

Yes it attacked me but not the other entitys.

Last seen on 06:56, 27. Jul 2021
Joined Apr 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
In my MCreator I can't find …
Thu, 05/20/2021 - 11:54

In my MCreator I can't find "EntityMonster"...
which language have you set?
you probably should try "EntityMob"

Last seen on 20:55, 27. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Sure.
Fri, 05/21/2021 - 01:30

Sure.

Last seen on 20:55, 27. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Err.. i've made my mobs…
Fri, 05/21/2021 - 01:31

Err.. i've made my mobs attack monsters before in other mods.

Last seen on 20:55, 27. Jul 2021
Joined Jan 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Errrr....
Wed, 06/02/2021 - 16:55

Errrr....