Finished with non-zero exit value 1

Started by RandomDudeGamer on Sun, 05/01/2022 - 12:33

Topic category: Help with modding (Java Edition)

Last seen on 22:55, 6. Jul 2022
Joined Jul 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Finished with non-zero exit value 1
Sun, 05/01/2022 - 12:33

So I finally restored a mod I had lost for a few months, and opened it. I did quite a few things and decided to test my mod and clicked run client... Minecraft opened and immediately closed after a split-second, giving me an error "Finished with non-zero exit value 1"

Here's the things I tried:

Redoing the gradle task

Regenerating code

Restarting mcreator

Clearing cache file

Clearing gradle file

Looking for ! marks on any of my mod elements including elements, textures, models, etc.

None of these worked for me. By the way, I was doing fine and it didn't give me any errors when I was editing the project, it only gave me this error when I pressed run client.

Error log: https://pastebin.com/zJSkGPZq

Thanks!

Last seen on 22:55, 6. Jul 2022
Joined Jul 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Edit: With V 2021.3, it gave…
Sun, 05/01/2022 - 22:56

Edit: With V 2021.3, it gave me a different error.

https://pastebin.com/hCAvF8BW

Don't worry about finished gradle task in 10 hours, I think it counted the time I left my computer off after I started the gradle task.

This time, it lasted until I had just pressed create new world, it just said "saving world" and closed. I saw a few other people with a similar issue, and I saw that there was some characters other than 0-9 or a-z for their textures or something, but I checked mine and none of them had any issues. At least, I don't think so.

Thanks!

Last seen on 22:55, 6. Jul 2022
Joined Jul 2021
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Nvm, fixed the problem! All…
Sat, 05/14/2022 - 03:08

Nvm, fixed the problem! All I did was deleted the entire config file. Turns out it wasn't really a mcreator problem, it was a forge problem.