My mod won't run

Started by GruntKiller115 on Mon, 01/16/2017 - 05:13

Topic category: Help with MCreator modding

Last seen on 14:57, 28. Aug 2018
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
My mod won't run
Mon, 01/16/2017 - 05:17 (edited)

I can't run my mod in a test client. Every time I try it just gives me this:
   
Executing gradle command: clean runClient
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Pylo\MCreator169>cd forge
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator169\jdk32\"
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET "JAVA_OPTS=-Xmx1024m -Xms512m"
C:\Pylo\MCreator169\forge>gradlew clean runClient
Etag download for http://export.mcpbot.bspk.rs/versions.json failed with code 500
FAILURE: Build failed with an exception.
* Where:
Build file 'C:\Pylo\MCreator169\forge\build.gradle' line: 15
* What went wrong:
A problem occurred evaluating root project 'forge'.
> Failed to apply plugin [id 'net.minecraftforge.gradle.forge']
BUILD FAILED
   > Unable to obtain url (http://export.mcpbot.bspk.rs/versions.json) with etag!
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
Total time: 19.802 secs
C:\Pylo\MCreator169\forge>
Task completed with return code 0 in 20525 milliseconds

Plz halp.

Edited by GruntKiller115 on Mon, 01/16/2017 - 05:17
Last seen on 18:52, 24. Aug 2018
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I had exactly the same
Mon, 01/16/2017 - 14:20

I had exactly the same problem yesterday! Even with an internet connection it didn't work, so I gave up. But today, all works fine. I don't know why, but I think you should wait first.

Last seen on 14:57, 28. Aug 2018
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:I had exactly the same
Mon, 01/16/2017 - 15:34

@#1 It seems to work now, I guess I did just need to wait.

Last seen on 14:57, 28. Aug 2018
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:I had exactly the same
Mon, 01/16/2017 - 15:38

I Guess I spoke too soon, now it says this:

Executing gradle command: clean runClient
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Pylo\MCreator169>cd forge
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator169\jdk32\"
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET "JAVA_OPTS=-Xmx1024m -Xms512m"
C:\Pylo\MCreator169\forge>gradlew clean runClient
#################################################
         ForgeGradle 2.2-SNAPSHOT-9a6dafd        
  https://github.com/MinecraftForge/ForgeGradle  
#################################################
               Powered by MCP unknown               
             http://modcoderpack.com             
         by: Searge, ProfMobius, Fesh0r,         
         R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs           
#################################################
:clean
:deobfCompileDummyTask
:deobfProvidedDummyTask
:getVersionJson
:extractUserdev
:downloadClient
:downloadServer
:splitServerJar
:mergeJars
:applyBinaryPatches
:extractDependencyATs SKIPPED
:extractMcpData
:extractMcpMappings
:genSrgs
:deobfMcMCP
Applying SpecialSource...
Applying Exceptor...
:sourceApiJava
:compileApiJava UP-TO-DATE
:processApiResources UP-TO-DATE
:apiClasses UP-TO-DATE
:sourceMainJava
:compileJava
:processResources
:classes
:jar
:extractNatives
:getAssetIndex
:getAssets
Current status: 35/1049   3%
Current status: 59/1049   5%
Current status: 80/1049   7%
Current status: 103/1049   9%
Current status: 135/1049   12%
Current status: 163/1049   15%
Current status: 193/1049   18%
Current status: 214/1049   20%
Current status: 227/1049   21%
Current status: 240/1049   22%
Current status: 277/1049   26%
Current status: 298/1049   28%
Current status: 330/1049   31%
Current status: 365/1049   34%
Current status: 384/1049   36%
Current status: 414/1049   39%
Current status: 448/1049   42%
Current status: 473/1049   45%
Current status: 496/1049   47%
Current status: 506/1049   48%
Current status: 530/1049   50%
Current status: 547/1049   52%
Current status: 597/1049   56%
Current status: 607/1049   57%
Current status: 649/1049   61%
Current status: 674/1049   64%
Current status: 728/1049   69%
Current status: 735/1049   70%
Current status: 771/1049   73%
Current status: 808/1049   77%
Current status: 828/1049   78%
Current status: 845/1049   80%
Current status: 881/1049   83%
Current status: 922/1049   87%
Current status: 947/1049   90%
Current status: 957/1049   91%
Current status: 1002/1049   95%
Current status: 1026/1049   97%
:makeStart
:runClient
2017-01-16 10:36:41,533 WARN Unable to instantiate org.fusesource.jansi.WindowsAnsiOutputStream
[10:36:41] [main/INFO]: Extra: []
[10:36:42] [main/INFO]: Running with arguments: [--userProperties, {}, --assetsDir, C:/Users/Gabriel Benda/.gradle/caches/minecraft/assets, --assetIndex, 1.9, --accessToken{REDACTED}, --version, 1.9.4, --tweakClass, net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker, --tweakClass, net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker]
[10:36:42] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Using primary tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Forge Mod Loader version 12.17.0.1976 for Minecraft 1.9.4 loading
[10:36:42] [main/INFO]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.8.0_65, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Pylo\MCreator169\jdk32\jre
[10:36:42] [main/INFO]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
[10:36:42] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.fml.relauncher.FMLCorePlugin
[10:36:42] [main/INFO]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.classloading.FMLForgePlugin
[10:36:42] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.AccessTransformerTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[10:36:42] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[10:36:43] [main/ERROR]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!
[10:36:49] [main/ERROR]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing
[10:36:49] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[10:36:49] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[10:36:50] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.tweakers.AccessTransformerTweaker
[10:36:50] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.TerminalTweaker
[10:36:50] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.TerminalTweaker
[10:36:50] [main/INFO]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}
2017-01-16 10:36:52,148 WARN Unable to instantiate org.fusesource.jansi.WindowsAnsiOutputStream
2017-01-16 10:36:52,191 WARN Unable to instantiate org.fusesource.jansi.WindowsAnsiOutputStream
[10:36:52] [Client thread/INFO]: Setting user: Player91
[10:36:58] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.4
[10:37:01] [Client thread/INFO]: [net.minecraftforge.fml.client.SplashProgress:start:200
// Why did you do that?
Time: 1/16/17 10:37 AM
Description: Loading screen debug info
This is just a prompt for computer specs to be printed. THIS IS NOT A ERROR
A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.9.4
    Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
    Java Version: 1.8.0_65, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 14621064 bytes (13 MB) / 169713664 bytes (161 MB) up to 259522560 bytes (247 MB)
    JVM Flags: 0 total;
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML:
    Loaded coremods (and transformers):
    GL info: ' Vendor: 'Intel' Version: '2.1.0 - Build 8.15.10.2202' Renderer: 'Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family'
[10:37:01] [Client thread/INFO]: MinecraftForge v12.17.0.1976 Initialized
[10:37:01] [Client thread/INFO]: Replaced 232 ore recipes
[10:37:02] [Client thread/INFO]: Found 0 mods from the command line. Injecting into mod discoverer
[10:37:02] [Client thread/INFO]: Searching C:\Pylo\MCreator169\forge\run\mods for mods
[10:37:04] [Client thread/INFO]: Forge Mod Loader has identified 4 mods to load
[10:37:04] [Client thread/INFO]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at CLIENT
[10:37:04] [Client thread/INFO]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at SERVER
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Processing ObjectHolder annotations
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Found 418 ObjectHolder annotations
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Identifying ItemStackHolder annotations
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Found 0 ItemStackHolder annotations
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Configured a dormant chunk cache size of 0
[10:37:06] [Forge Version Check/INFO]: [Forge] Starting version check at http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/promotio…
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Applying holder lookups
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Holder lookups applied
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Injecting itemstacks
[10:37:06] [Client thread/INFO]: Itemstack injection complete
[10:37:07] [Forge Version Check/INFO]: [Forge] Found status: UP_TO_DATE Target: null
[10:37:20] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[10:37:20] [Thread-8/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[10:37:20] [Thread-8/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
[10:37:21] [Thread-8/INFO]: OpenAL initialized.
[10:37:21] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[10:37:27] [Client thread/INFO]: Max texture size: 4096
[10:37:27] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures-atlas
[10:37:31] [Client thread/INFO]: OBJLoader: Domain testenvironmentmod has been added.
[10:37:32] [Client thread/INFO]: Injecting itemstacks
[10:37:32] [Client thread/INFO]: Itemstack injection complete
[10:37:32] [Client thread/INFO]: Forge Mod Loader has successfully loaded 4 mods
[10:37:32] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
:runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'C:\Pylo\MCreator169\jdk32\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value 255
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
BUILD FAILED
Total time: 4 mins 15.772 secs
C:\Pylo\MCreator169\forge>
Task completed with return code 0 in 256841 milliseconds

Last seen on 18:52, 24. Aug 2018
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:RE:I had exactly the same
Mon, 01/16/2017 - 15:44

@#2 Okay now I have no clue what you need to do here :( I'm sorry dude

Last seen on 14:57, 28. Aug 2018
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I can't even run the test
Mon, 01/16/2017 - 15:52

I can't even run the test client when there are no added mod elements. It also crashes at the same exact place, which if you were wondering is at minecraft:textures/font/ascii.png

 

The modded elementless crashlog is:

  
Executing gradle command: clean runClient
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.  All rights reserved.
C:\Pylo\MCreator169>cd forge
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator169\jdk32\"
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
C:\Pylo\MCreator169\forge>SET "JAVA_OPTS=-Xmx1024m -Xms512m"
C:\Pylo\MCreator169\forge>gradlew clean runClient
#################################################
         ForgeGradle 2.2-SNAPSHOT-9a6dafd        
  https://github.com/MinecraftForge/ForgeGradle  
#################################################
               Powered by MCP unknown               
             http://modcoderpack.com             
         by: Searge, ProfMobius, Fesh0r,         
         R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs           
#################################################
:clean
:deobfCompileDummyTask
:deobfProvidedDummyTask
:getVersionJson
:extractUserdev UP-TO-DATE
:downloadClient SKIPPED
:downloadServer SKIPPED
:splitServerJar SKIPPED
:mergeJars SKIPPED
:applyBinaryPatches SKIPPED
:extractDependencyATs SKIPPED
:extractMcpData SKIPPED
:extractMcpMappings SKIPPED
:genSrgs SKIPPED
:deobfMcMCP SKIPPED
:sourceApiJava
:compileApiJava UP-TO-DATE
:processApiResources UP-TO-DATE
:apiClasses UP-TO-DATE
:sourceMainJava
:compileJava
:processResources
:classes
:jar
:extractNatives SKIPPED
:getAssetIndex UP-TO-DATE
:getAssets
Current status: 157/1049   14%
Current status: 314/1049   29%
Current status: 502/1049   47%
Current status: 648/1049   61%
Current status: 828/1049   78%
Current status: 975/1049   92%
:makeStart
:runClient
2017-01-16 10:51:56,263 WARN Unable to instantiate org.fusesource.jansi.WindowsAnsiOutputStream
[10:51:56] [main/INFO]: Extra: []
[10:51:56] [main/INFO]: Running with arguments: [--userProperties, {}, --assetsDir, C:/Users/Gabriel Benda/.gradle/caches/minecraft/assets, --assetIndex, 1.9, --accessToken{REDACTED}, --version, 1.9.4, --tweakClass, net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker, --tweakClass, net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker]
[10:51:56] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Using primary tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Forge Mod Loader version 12.17.0.1976 for Minecraft 1.9.4 loading
[10:51:56] [main/INFO]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.8.0_65, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Pylo\MCreator169\jdk32\jre
[10:51:56] [main/INFO]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation
[10:51:56] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.tweakers.CoremodTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.fml.relauncher.FMLCorePlugin
[10:51:56] [main/INFO]: Injecting location in coremod net.minecraftforge.classloading.FMLForgePlugin
[10:51:56] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.gradle.tweakers.AccessTransformerTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[10:51:56] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[10:51:56] [main/ERROR]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!
[10:51:58] [main/ERROR]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing
[10:51:58] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper
[10:51:58] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[10:51:58] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.gradle.tweakers.AccessTransformerTweaker
[10:51:58] [main/INFO]: Loading tweak class name net.minecraftforge.fml.common.launcher.TerminalTweaker
[10:51:58] [main/INFO]: Calling tweak class net.minecraftforge.fml.common.launcher.TerminalTweaker
[10:51:58] [main/INFO]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}
2017-01-16 10:51:59,413 WARN Unable to instantiate org.fusesource.jansi.WindowsAnsiOutputStream
2017-01-16 10:51:59,463 WARN Unable to instantiate org.fusesource.jansi.WindowsAnsiOutputStream
[10:51:59] [Client thread/INFO]: Setting user: Player249
[10:52:04] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.4
[10:52:05] [Client thread/INFO]: [net.minecraftforge.fml.client.SplashProgress:start:200
// Ooh. Shiny.
Time: 1/16/17 10:52 AM
Description: Loading screen debug info
This is just a prompt for computer specs to be printed. THIS IS NOT A ERROR
A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.9.4
    Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
    Java Version: 1.8.0_65, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 55357912 bytes (52 MB) / 175194112 bytes (167 MB) up to 259522560 bytes (247 MB)
    JVM Flags: 0 total;
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML:
    Loaded coremods (and transformers):
    GL info: ' Vendor: 'Intel' Version: '2.1.0 - Build 8.15.10.2202' Renderer: 'Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family'
[10:52:05] [Client thread/INFO]: MinecraftForge v12.17.0.1976 Initialized
[10:52:05] [Client thread/INFO]: Replaced 232 ore recipes
[10:52:05] [Client thread/INFO]: Found 0 mods from the command line. Injecting into mod discoverer
[10:52:05] [Client thread/INFO]: Searching C:\Pylo\MCreator169\forge\run\mods for mods
[10:52:07] [Client thread/INFO]: Mod TestEnvironmentMod is missing the required element 'name'. Substituting TestEnvironmentMod
[10:52:07] [Client thread/INFO]: Forge Mod Loader has identified 4 mods to load
[10:52:08] [Client thread/INFO]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at CLIENT
[10:52:08] [Client thread/INFO]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge, TestEnvironmentMod] at SERVER
[10:52:08] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
[10:52:08] [Client thread/INFO]: Processing ObjectHolder annotations
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Found 418 ObjectHolder annotations
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Identifying ItemStackHolder annotations
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Found 0 ItemStackHolder annotations
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Configured a dormant chunk cache size of 0
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Applying holder lookups
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Holder lookups applied
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Injecting itemstacks
[10:52:09] [Client thread/INFO]: Itemstack injection complete
[10:52:09] [Forge Version Check/INFO]: [Forge] Starting version check at http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/promotio…
[10:52:09] [Forge Version Check/INFO]: [Forge] Found status: UP_TO_DATE Target: null
[10:52:13] [Sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...
[10:52:13] [Thread-8/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL
[10:52:13] [Thread-8/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)
[10:52:13] [Thread-8/INFO]: OpenAL initialized.
[10:52:13] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[10:52:19] [Client thread/INFO]: Max texture size: 4096
[10:52:19] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures-atlas
[10:52:24] [Client thread/INFO]: OBJLoader: Domain testenvironmentmod has been added.
[10:52:24] [Client thread/INFO]: Injecting itemstacks
[10:52:24] [Client thread/INFO]: Itemstack injection complete
[10:52:25] [Client thread/INFO]: Forge Mod Loader has successfully loaded 4 mods
[10:52:25] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:TestEnvironmentMod
:runClient FAILED
FAILURE: Build failed with an exception.
* What went wrong:
Execution failed for task ':runClient'.
> Process 'command 'C:\Pylo\MCreator169\jdk32\bin\java.exe'' finished with non-zero exit value 255
* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.
BUILD FAILED
Total time: 1 mins 59.048 secs
C:\Pylo\MCreator169\forge>
Task completed with return code 0 in 119687 milliseconds

Last seen on 14:57, 28. Aug 2018
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:RE:RE:I had exactly the same
Mon, 01/16/2017 - 15:55

@#2.1 Eh, that's alright. MCreator doesn't make any sense to me sometimes (most of the time) as well.

Last seen on 23:44, 18. Aug 2019
Joined Apr 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Mcreator's test environment
Fri, 01/20/2017 - 19:54

Mcreator's test environment gets reallly slow if your mod is too big. I would suggest simply exporting a test copy of the mod and launching it by itself though a launcher like multiMC. I know it's not super convenient , but that's what I do myself.

Last seen on 14:57, 28. Aug 2018
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Mcreator's test environment
Sat, 01/21/2017 - 19:44

@#4 The mod being to big doesn't seem to be the problem because even when the mod has nothing in it the Minecraft testing enviroment still crashes.