Add External Mods and WorldsTo Testing Client :D

Started by codyfilms on Sat, 08/06/2016 - 07:49

Topic category: User side tutorials

Last seen on 15:16, 1. Jul 2019
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Add External Mods and WorldsTo Testing Client :D
Thu, 08/11/2016 - 17:59 (edited)

So Have You Ever Played In Your Testing Client And Wanted More Mods, Or Wanted A Pre-Made Test World, Just To Maybe See "Compatibility" Or Just For Fun?

WELL NOW YOU CAN :D (Croud in the background cheers loudly for this awesome feature)

so what you gotta do is go to (Windows C: > Pylo > MCreator (version) > Forge > Run > Mods or Saves

And TADA, your mod/saves folder, for all your external mods and world needs (just make sure you uninstall external mods, before exporting or making MCreator files, so they don't possibly get mixed into the zip files)

 

 

Hope This Helps :D

Edited by codyfilms on Thu, 08/11/2016 - 17:59
Last seen on 23:50, 22. Apr 2019
Joined Nov 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
My Windows(C:) doesn't seem
Thu, 08/11/2016 - 12:43

My Windows(C:) doesn't seem to have a Pylo folder

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
RE:My Windows(C:) doesn't seem
Thu, 08/11/2016 - 13:47

@#1 Simply go to the folder where you have installed MCreator.

Last seen on 23:50, 22. Apr 2019
Joined Nov 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I went to forge/eclipse/mods,
Thu, 08/11/2016 - 13:59

I went to forge/eclipse/mods, and when I tried it, it crashed.

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
RE:I went to forge/eclipse/mods,
Thu, 08/11/2016 - 17:58

@#2               1st) it should be forge\run\mods 
                       2nd) Is the mod for version od MC and forge that is your MCreator using?

                       3rd) If so , can I see the crash log?

Last seen on 15:16, 1. Jul 2019
Joined Mar 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
sorry for the mistake in the
Thu, 08/11/2016 - 18:00

sorry for the mistake in the Desc. I fixed it :)

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
RE:sorry for the mistake in the
Thu, 08/11/2016 - 18:13

@#3 Oh , I did not noticed that you had it wrong :D

Last seen on 23:50, 22. Apr 2019
Joined Nov 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Um there's nothing in my run
Thu, 08/11/2016 - 18:15

Um there's nothing in my run folder

Last seen on 23:50, 22. Apr 2019
Joined Nov 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Um there's nothing in my run
Thu, 08/11/2016 - 18:15

Um there's nothing in my run folder

Last seen on 23:50, 22. Apr 2019
Joined Nov 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Um there's nothing in my run
Thu, 08/11/2016 - 18:15

Um there's nothing in my run folder

Last seen on 00:21, 11. Aug 2019
Joined Aug 2013
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
  • wiki contributor
  • moderator
RE:Um there's nothing in my run
Thu, 08/11/2016 - 18:19

@#6 what version of MCreator are you using?