Tree Schematic Problem

Started by The_Kipster on Sun, 01/01/2017 - 10:20

Topic category: Help with MCreator modding

Last seen on 04:03, 18. Nov 2017
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Tree Schematic Problem
Sun, 01/01/2017 - 10:20

Ok soo knowing me im probably doing something thats not possible but idc worth a try.

Anyways so im trying to make a custom tree schematic for a biome but when I export the tree schematic and make it spawn it uses other blocks instead, is this a problem with mcedit or something? 

 

Last seen on 23:21, 14. Apr 2019
Joined Jul 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Make sure that your using the
Sun, 01/01/2017 - 14:13

Make sure that your using the same version of minecraft as Mcreator.

for ex:

If your MCreator is 1.7.10 then go into minecraft version 1.7.10 and build your structure, then use MCedit.

Last seen on 04:03, 18. Nov 2017
Joined Dec 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
RE:Make sure that your using the
Sun, 01/01/2017 - 19:02

@#1 But thats what i do i build it with mod blocks on the correct version and export the schematic.

Last seen on 23:44, 18. Aug 2019
Joined Apr 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
@The_Kipster
Wed, 03/15/2017 - 20:33

@The_Kipster

Did you ever resolve this problem?

 

Last seen on 13:28, 22. Sep 2019
Joined Mar 2016
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
i did do that but it wont
Thu, 03/16/2017 - 00:06

i did do that but it wont work it give me 10 ot 20 fps and give lot of errors