"Name of texture file" issue.

Started by aezo on Thu, 10/03/2019 - 03:57

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 22:52, 4. Oct 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
"Name of texture file" issue.
Thu, 10/03/2019 - 03:57

I've imported everything properly, both into the resources and into the armor making section and the armor shows up in the correct boxes but says there is an error in the name of texture file box. Anyone know why?

Last seen on 04:26, 14. Oct 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Make sure it doesn't have…
Thu, 10/03/2019 - 04:18

Make sure it doesn't have any special characters at the start of the name.

Nameyour armor something like armor_layer_1.png

 

If you delete the other layer of your armor the text will be red in the box it will still allow you to save the element but it might be broken so make sure you have / keep both layers.

Last seen on 22:52, 4. Oct 2019
Joined Sep 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Thank you, that fixed it. :)
Thu, 10/03/2019 - 04:30

Thank you, that fixed it. :)

Last seen on 13:19, 16. Oct 2019
Joined Oct 2019
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have only 1 layer. Is that…
Sun, 10/06/2019 - 10:06

I have only 1 layer. Is that a problem? I cant select name of texture, becouse it doesnt show any.