added mod doesn't work

Started by Joe Swansawn on Tue, 05/19/2020 - 18:51

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 11:44, 13. Jul 2020
Joined Aug 2019
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
added mod doesn't work
Tue, 05/19/2020 - 18:51

I'm not sure if this is a bug or not but when i put the mod "Nature's Compass" for 1.14.4 into the ..../run/mods folder, it doesn't work. It says:

Nature's Compass (naturescompass) encountered an error during the load_registries event phase
net.minecraft.item.Item$Properties.func_200917_a(I)Lnet/minecraft/item/Item$Properties;
 

Any way to fix this or is it just the mod? I will provide latest.log if it is required...

Last seen on 12:50, 1. Aug 2021
Joined Mar 2020
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Do you have any IDs or…
Tue, 05/19/2020 - 19:38

Do you have any IDs or anything else that might interfere with the mod?

Last seen on 11:44, 13. Jul 2020
Joined Aug 2019
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
i'm pretty sure i don't…
Tue, 05/19/2020 - 20:35

i'm pretty sure i don't... but i'll check properly tomorrow because it's very late for me

 

Last seen on 11:44, 13. Jul 2020
Joined Aug 2019
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Ok i looked through…
Wed, 05/20/2020 - 11:10

Ok i looked through everything and nothing is wrong or interfering.....