(Solved 1 year later) My Minecraft is freezing when a village loads.

Started by supermj767 on Mon, 04/05/2021 - 16:51

Topic category: Troubleshooting, bugs, and solutions

Last seen on 19:30, 5. Oct 2022
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
(Solved 1 year later) My Minecraft is freezing when a village loads.
Thu, 02/10/2022 - 02:33 (edited)

I made the "LethalReplacements" variable triggerable in a GUI, but whenever I turn it on and load in a village, this procedure seems to just freeze my game.

at first I thought it was Villagers until I made the procedure not run if it was a villager, but it still froze the game, I cant figure out the problem, I think its a bug, can anyone help?

Procedure

if you know any fixes please tell me below.

Thanks in advance.

Edited by supermj767 on Thu, 02/10/2022 - 02:33
Last seen on 19:30, 5. Oct 2022
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Please.
Fri, 04/09/2021 - 13:47

Please.

We don't see the entire…
Wed, 04/14/2021 - 15:35

We don't see the entire procedure, so I guess your procedure executes a lot of things, or something you shouldn't do.

Last seen on 19:30, 5. Oct 2022
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I just shrank the rest of…
Wed, 04/14/2021 - 16:24

I just shrank the rest of the procedure to reduce the size, all of the ones i shrank look exactly like the one that isn't shrank, just with different mobs.

Last seen on 19:30, 5. Oct 2022
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
Can anyone help me?
Wed, 02/09/2022 - 22:39

Can anyone help me?

Last seen on 19:30, 5. Oct 2022
Joined Dec 2018
Points:

User statistics:

  • Modifications:
  • Forum topics:
  • Wiki pages:
  • Tracker tickets:
  • MCreator plugins:
  • Comments:
I've finally found a fix,…
Thu, 02/10/2022 - 02:01

I've finally found a fix, after a year, all i had to do is set the global trigger to "on loaded entity update tick" instead of "entity spawns"