Portals not working properly

Submitted by FireBlox on Sun, 10/21/2018 - 00:54
Upvotes: 0
Issue description

So i'm working on a dimensional exploration mod, Chaotica, and i ran into this problem in MCreator versions 1.7.9 AND 1.8.0: portals to custom dimensions work as they should in creative mode, but in survival mode, they transfer the player to the dimension, but the player does not spawn in the portal. I don't know if i'm the only one with this problem, but it's a bad problem that nobody wants to have. 

Issue comments

Submitted by Klemen on Sun, 10/21/2018 - 08:41

I will check this bug and fix it if I manage to replicate it and find a fix.

Submitted by FireBlox on Fri, 10/26/2018 - 01:45

yeah that's the issue i'm having.

Submitted by Klemen on Mon, 10/29/2018 - 18:35

This bug most likely won't be fixed in 1.8.1 as I can't locate the cause for this bug. I am postponing this bug for now, but will definitely fix it as soon as possible.

Submitted by FireBlox on Sat, 11/03/2018 - 16:29

ok

i think it is somewhere in the code, but i'm not sure

 

Submitted by FireBlox on Tue, 01/29/2019 - 01:19

so is this being worked on for 1.8.3?

Submitted by Klemen on Tue, 01/29/2019 - 17:09

I was not able to find the fix for this yet, as soon as I do this will be fixed.

Submitted by Klemen on Mon, 02/25/2019 - 16:21

This bug will be fixed in 1.8.3. I am closing this ticket now.

Submitted by Klemen on Tue, 02/26/2019 - 11:46

It was one parameter in EntityPlayerMP that had to be set. It is kinda hacky solution because this parameter is inaccessible by default but it works :D