.obj model textures not showing

Started by Iman974 on Fri, 03/31/2017 - 20:18

Topic category: Help with MCreator's application

Last seen on 07:27, 24. Jul 2017
Joined Feb 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
.obj model textures not showing
Fri, 03/31/2017 - 20:22 (edited)

Hello ! I need some help about textures on a 3D model. I modelised a 3D model in Blender, exported it to wavefont (.obj with .mtl file) without forgetting to tick "triangulate faces" : model in Blender

I put the model into Mcreator, started the client, and noted this : model in game

Anyone have an idea of what is the problem ?

Also, I didn't know if it was a bug or if I don't use it right, so sorry if it's not the right place for this topic ^^

*Using Mcreator 1.7.5 for Minecraft 1.11.2*

Edited by Iman974 on Fri, 03/31/2017 - 20:22
Last seen on 00:12, 22. Nov 2019
Joined Oct 2015
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I also have this problem.
Wed, 12/06/2017 - 01:36

I also have this problem.

Last seen on 13:58, 1. Jan 2018
Joined Dec 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
I have this problem...
Sun, 12/31/2017 - 20:42

I have this problem...

Last seen on 05:52, 29. Jul 2018
Joined Feb 2018
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
Same 
Tue, 05/22/2018 - 02:32

Same 

Last seen on 00:39, 3. Jun 2019
Joined Sep 2017
User points:

Statistics:

  • Comments:
  • Forum topics:
  • Modifications:
  • Wiki pages:
1.7.9 also seems to still…
Tue, 05/22/2018 - 12:12

1.7.9 also seems to still not work. I just get a missing texture block with the name of my block written on the top texture in blue